logo Algarve Dental Implants by Dr. Cris Piessens

(+351) 912 986 126

Tandimplanten In Algarve

Tijd Om Te Glimlachen

Dr. Cris Piessens

EEN NIEUW GEBIT IN EEN DAG

Dr. Cris Piessens is een van de meest ervaren implantologen van West-Europa die al sinds 1987 implantaten plaatst. In 2001 vierde hij de plaatsing van zijn duizendste implantaat en plaatst sindsdien nog 350 à 400 implantaten per jaar. Dankzij zijn uitgebreide klinische ervaring en post-graduaatopleidingen is hij een toonaangevend tandarts op het gebied van tandimplantaten en mondrehabilitatie.

Dr. Cris biedt sinds 1992 in het zonnige Algarve de meest gesofistikeerde mondbehandelingen aan. Hij gebruikt hiervoor de meest geavanceerde technologieën en de recentste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van mondchirurgie.

 

Dr. Cris Piessens spreekt ook vloeiend 5 talen – Nederlands, Engels, Frans, Duits en Portugees.

belga
inglês
Francês
português
alemão
Holandês

Tandimplantaten

Een tandimplantaten bestaat hoofdzakelijk uit een kunstwortel – meestal gemaakt van titanium – die in het kaakbot worden geplaatst ter vervanging van een tand (of tanden). Hierop wordt dan een kroon (ingeval van één ontbrekende tand) of een brug (voor verschillende tanden en implantaten) geplaatst.

Een ontbrekende tand (of verschillende tanden) in uw gebit kan hersteld worden met tandimplantaten. Dr. Cris Piessens is gespecialiseerd in restauraties waarbij het kaakbot wordt behouden en verstevigd. Uw nieuwe tanden voelen bovendien volledig natuurlijk aan en zien er ook natuurlijk uit.

All-on-4®

Tandimplantaten Protocol

De All-on-4 techniek is een unieke behandeling voor de juiste patiënt. Dit betekent dat uw nieuwe gebit vast zit en enkel door de tandarts kan worden verwijderd. Het chirurgisch deel van de behandeling wordt uitgevoerd door Dr. Cris Piessens, een Belgisch tandarts met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tandimplantaten. De ingreep vindt plaats in een steriele operatiekamer onder bewuste sedatie en plaatselijke verdoving.

VOORDELEN VAN DE ALL-ON-4 TECHNIEK:
  • Kan uitgevoerd worden zonder bottransplantatie
  • Er zijn minder implantaten nodig
  • De tandimplantaten worden geplaatst op dezelfde dag als het trekken van de tanden of kiezen
  • De patiënt krijgt nog op de dag van de behandeling een nieuw vast gebit.

Het is de voordeligste manier om tanden en kiezen op implantaten te vervangen. De reële slagingskans voor de behandeling van de onder- en bovenkaak ligt rond de 98%.

Heeft u Nog Vragen?

Vraag een online gesprek aan met Dr. Cris Piessens.

If you have any questions, please do not hesitate to contact us.

MENU

Grab our Dental Newsletter

About Dental Implants, All on 4 Technique, Dental Care, Info Session

Open chat
We are here to help you
Olá, Obrigado por entrar em contacto com o Dr. Cris Piessens. Caso se trate de um assunto urgente, não hesite em contactar-nos para uma assistência inicial, disponível nos dias úteis das 9h00 às 19h00.

Hello, Thank you for getting in touch with Dr Cris Piessens. If it is an urgent matter, do not hesitate to contact us for immediate support, available on weekdays from 9 am to 7 pm.

See you soon! Dr. Cris Piessens
✉ info@dentalimplantsportugal.com
📞 +351912986126